Τι σημαίνει η κάθε στάση που κοιμάται το ζευγάρι στο κρεβάτι;

Έχεις σκεφτεί ποτέ πως κοιμάσαι με τον σύντροφό σου στο κρεβάτι; Είστε αγκαλιά ή μήπως κοιμάστε πλάτη με πλάτη; Αν δεν το έχεις σκεφτεί καιρός να το δεις, καθώς
αυτές οι στάσεις υποδηλώνουν βαθύτερα συναισθήματα.

Κατά καιρούς διαφοροποιούνται οι στάσεις που έχουμε στο κρεβάτι μας την ώρα που κοιμόμαστε. Η στάση του σώματος και η ψυχολογία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και υποβόσκει αρκετά μηνύματα.

Παρακάτω έχουμε όλες τις πιθανές στάσεις και την ερμηνεία τους!


Εμβρυική στάση γυναίκας και ο άντρας την αγκαλιάζειΗ στάση αυτή υποδηλώνει την τάση του άντρα να προστατεύει την γυναίκα. Συνήθως υπάρχει σε μακροχρόνιες ισορροπημένες σχέσεις που υπάρχει αγάπη και κατανόηση.


Το ζευγάρι στο πλάι και ο άντρας γυρισμένος προς τη γυναίκαΑυτή η στάση δείχνει ότι το ζευγάρι θέλει την ανεξαρτησία του κι ότι δεν θα ανεχτεί κάποιου είδους καταπίεση.

Πλάτη με πλάτη αλλά τα σώματα να ακουμπάνε το ένα το άλλο
Όταν το ζευγάρι κοιμάται πλάτη με πλάτη, αλλά ταυτόχρονα υπάρχει κάποια σωματική επαφή τότε η σχέση είναι αρκετά θερμή και απλώς το ζεύγος είναι αρκετά κουρασμένο.

Πλάτη με πλάτη και τα σώματα δεν ακουμπάνε καθόλου το ένα το άλλο
Η σχέση είναι φανερό ότι δεν είναι αρκετά ζεστή πλέον. Όταν δεν υπάρχει ανάγκη για σωματική επαφή έστω και για ένα άγγιγμα των χεριών τότε χρειάζεστε επειγόντως αναθέρμανση της σχέσης!

Πρόσωπο με πρόσωπο που ακουμπάει το ένα το άλλο
Είναι φανερό ότι είστε ακόμα ερωτευμένοι! Ο έρωτας είναι αρκετά εμφανής και μάλλον είστε στα πρώτα βήματα της σχέσης!

Άντρας ανάσκελα και η γυναίκα στην αγκαλιά του
Εδώ έχουμε να κάνουμε με μία αρκετά συνηθισμένη στάση. Υπάρχει μία ισορροπία στη σχέση και η γυναίκα θέλει ο άντρας της να τη στηρίζει και να την προσέχει. Γενικότερα να την έχει κάτω από τις φτερούγες του.

Μπέρδεμα άκρων
Το ζευγάρι που μπερδεύει έτσι τα πόδια ή και τα χέρια του δείχνει ότι είναι αρκετό καιρό μαζί. Θέλει να έχει την ανεξαρτησία, αλλά ταυτόχρονα θεωρεί το άγγιγμα πολύ σημαντικό.


ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ...LIKE

ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ