150 γυμνές γυναίκες ενάντια στο photoshop

Κόντρα στο photoshop, 150 γυναίκες φωτογραφήθηκαν γυμνές με τα ελαττώματά τους!


Και ενώ οι καλοστημένες και...

πειραγμένες φωτογραφίες δίνουν και παίρνουν στα περιοδικά, 150 γυναίκες φωτογραφήθηκαν γυμνές, χωρίς επεξεργασία στο σπίτι τους, αποδεικνύοντας ότι η φυσική ομορφιά του γυναικείου σώματος έχει τη δική της χάρη!
Ο Matt Blum, ένας φωτογράφος από τη Minneapolis, και η γυναίκα του Katy ξεκίνησαν ένα φιλόδοξο σχέδιο με το όνομα 'The Nu Project' το 2005 φωτογραφίζοντας 150 γυναίκες που προσφέρθηκαν γυμνές στα σπίτια τους. Ο φωτογράφος εμφανίστηκε στο σπίτι της καθεμίας χωρίς να ξέρει καν πώς μοιάζουν και το αποτέλεσμα ήταν να τραβήξει φωτογραφίες γυναικών από όλες τις φυλές και σε όλα τα μεγέθη.

Πιστεύω ότι οι γυναίκες κρίνονται πολύ αυστηρά για την εμφάνισή τους γι' αυτό και τους αφιέρωσα αυτό το project, δήλωσε ο φωτογράφος, με την ελπίδα ότι η δουλειά του θα παροτρύνει τις γυναίκες να αγκαλιάσουν και να αγαπήσουν το σώμα τους.

Δες το αποτέλεσμα στις φωτογραφίες.


Το βάρος, η ομορφιά, τα ελαττώματα δεν έπαιξαν κανένα ρόλο στην επιλογή των γυναικών.Ο Matt φωτογράφισε εντυπωσιακές, καθημερινές γυναίκες κάθε φυλής!Κάθε γυναίκα βρήκε τον τρόπο να ποζάρει ώστε να δείχνει χαλαρή και άνετη.


Κάποιες γυναίκες φωτογραφήθηκαν στο κρεβάτι τους, κάποιες στον καναπέ τους ακόμα και στην κουζίνα τους.


Οι νεώτερες ίσως έμοιαζαν πιο απενοχοποιημένες και πιο άνετες με το φακό.


Μερικές γυναίκες φωτογραφήθηκαν κάνοντας καθημερινά πράγματα όπως το μαγείρεμα!Ο Matt κατάφερε να βγάλει τον καλύτερο εαυτό τους ώστε να ποζάρουν φυσικά, όπως ακριβώς είναι στην καθημερινή τους ζωή!


ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ...LIKE

ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ