Συμβουλές για online φλερτ


Για να σιγουρευτείς πως δε θα περάσεις φέτος μόνη σου τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου οι φίλοι μας από την digital flirting εταιρεία Flirtomatic μας έδωσαν 10 συμβουλές για online φλερτ. Το ψηφιακό περιβάλλον είναι ένα μέρος στο οποίο δύσκολα μπορεί κανείς να ξεχωρίσει οπότε
βεβαιώσου πως δίνεις τη δυνατότητα στον εαυτό σου.

Ανέβασε τουλάχιστον τρεις φωτογραφίες σου (οι χαμογελαστές είναι οι καλύτερες). 10% των ανθρώπων στο Flirtomatic λένε πως δε μπαίνουν καν στον κόπο να μιλήσουν σε κάποιον που δεν έχει φωτογραφία. Αν, παρόλα αυτά, επιμένεις να μη θέλεις να ανεβάσεις πορτραίτο σου τουλάχιστον χρησιμοποίησε εικόνες που να δείχνουν την προσωπικότητά σου όπως ο αγαπημένος σου πίνακας, ένα βιβλίο που σου αρέσει κτλ.

Όταν αναζητάς κάποιον για να πιάσεις κουβέντα καλό είναι να διαβάσεις πρώτα όλα όσα γράφει στο προφίλ του ώστε να ξεκινήσεις συζήτηση με βάση τα ενδιαφέροντα που έχει στις πληροφορίες του. Σου εγγυόμαστε πως θα διπλασιαστούν οι απαντήσεις αν ακολουθήσεις αυτόν τον απλό κανόνα.

Σιγουρέψου πως έχεις κάνει update στις πληροφορίες σχετικά με εσένα, πως έχεις συμπεριλάβει τα πράγματα που σου αρέσει να κάνεις. Οτιδήποτε και αν αποφασίσεις να γράψεις είναι καλύτερο από το να μη γράψεις τίποτα. Μην αγχώνεσαι για το αν θα είναι ενδιαφέρον ή αστείο. Ξεκίνα από κάπου και μπορείς να το αλλάξεις ανά πάσα στιγμή.


Το καλύτερο είναι να είσαι ευθύς και ειλικρινής όσον αφορά στις προθέσεις σου. Είτε αναζητάς ένα καινούργιο φίλο για κουβέντα είτε το ταίρι σου καλό είναι να είσαι ξεκάθαρος. Με αυτόν τον τρόπο είναι πιο πιθανό να βρεις αυτό που θέλεις και, κυρίως, να αποφύγεις αυτά που δε θέλεις.

Το καλύτερο κομμάτι του online φλερτ είναι πως δε χρειάζεται να χάσεις χρόνο με ανθρώπους στους οποίους δε θέλεις να μιλήσεις. Αν δε σου κάνει κλικ κάποιος με τον οποίο ξεκίνησες να κουβεντιάζεις μπορείς, απλώς, να περάσεις στον επόμενο. Ο νόμος των πιθανοτήτων λέει πως αργά ή γρήγορα θα πέσεις πάνω σε κάποιον που θα σου προκαλέσει ενδιαφέρον. Και δε θα χρειαστεί να έχεις πιει καφέδες και ποτά με όοοολους τους προηγούμενους.

Γιατί δεν είναι προσωπική. Έχει να κάνει με τον άνθρωπο στο άλλο computer. Ίσως να είναι κουρασμένος ή απλώς να μην είσαι ο τύπος τους, μην το παίρνεις προσωπικά. Τα καλά νέα είναι πως είσαι ο τύπος μερικών χιλιάδων άλλων ανθρώπων οπότε φλέρταρε μαζί τους.

Μη βλέπεις το φλερτ σαν κάτι εξαναγκαστικό. Το να φλερτάρεις έχει πλάκα και είναι ένας πολύ ευχάριστος τρόπος να περάσεις την ώρα σου και εξαιρετική ευκαιρία να συνδεθείς με κάποιον. Το πόσο σοβαρό θα γίνει είναι κάτι που το καθορίζεις εσύ. Αποτυχημένοι είναι μόνο όσοι δεν προσπαθούν.Εκείνο το video στο οποίο είσαι μεθυσμένος μέχρι εκεί που δεν παίρνει μπορεί να προκαλεί γέλιο στους φίλους σου αλλά ένας δυνητικός σύντροφος ίσως να μη το βρει και τόσο αστείο.

Το χιούμορ είναι ερεθιστικό. Σε όλους μας αρέσει να γελάμε. Οπότε γιατί να μη χωρέσεις και λίγα αστεία στο φλερτ σου; Τα πειράγματα είναι ένας καλός τρόπος να ελαφρύνεις τη συζήτηση. Χωρίς υπερβολές.


Γιούπι! Γίνατε φίλοι με κάποιον συμπαθέστατο χρήστη και τώρα θέλετε να περάσετε στο επόμενο σττάδιο. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να σκεφτείς είναι η ασφάλεια. Δώστε ραντεβού σε δημόσιο χώρο και ενημέρωσε κάποιο φίλο για την ώρα και το μέρος του ραντεβού.

Καλή επιτυχία και καλό φλερτ.

ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ...LIKE

ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ